Skinbooster

Med tiden förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. Genom att återställa fuktbalansen och hudens struktur, fasthet och elasticitet får din hud ny energi.

Save

Save

Vanliga frågor & svar

Hur fungerar en Skinbooster behandling?

En Skinbooster behandling ger din hud en djup återfuktning. I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar Skinbooster inifrån och ut, med andra ord en hudkräm som verkar från insidan.

Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställs fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Huden får en boost av fukt.

Hur går en behandling till?

Vid hudföryngring med Skinbooster utgörs ett typiskt behandlingsprogram av tre behandlingssessioner, med två till fyra veckors mellanrum, och sedan upprepande behandlingar var fjärde till var sjätte månad.

skinbooster

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »

Priser

Priset för din behandling får du i samband med konsultationen. Konsultationen i sig självt kostar 300 kr, men denna kostnad dras av om du gör en behandling. Avbokning som sker senare än 48 timmar före bokad tid debiteras med 1000 kr. Uteblivet besök på helg debiteras med 2000 kr.