hudvård estetiska

Restylane Skincare hudvård

Restylane skincare är baserad på NASHA™ gel, samma unika patenterade teknologi som används i alla behandlingar med Restylane.  Dessa egenskaper är unika för Restylane och särskiljer Restylane skincares produkter från andra hudvårdsprodukter. Samtliga beståndsdelar i Restylane skincares produkter har skapats för att aktivt föryngra och ge näring åt huden. Medan många andra hudvårdsprodukter bara fokuserar på de aktiva ingredienserna (som vitaminer och ceramider), har Restylane skincares cremer även en noggrant sammansatt bas som maximerar hudens förmåga att absorbera både fukt och de aktiva ingredienserna. När det gäller just aktiva ingredienser (aktiver) värdesätter vi enkelhet och effektivitet framför kvantitet.  Detta innebär att istället för att använda minimala doser av flera aktiver med motstridiga egenskaper, väljer vi de rätta aktiverna i precis rätt dos. Slutligen, för att stärka de naturliga egenskaperna som finns i Restylane skincares produkter undviker vi i största möjliga utsträckning ämnen som är främmande för huden, så som emulgeringsmedel, konserveringsmedel, silikoner, färgämnen och mineraloljor.

restylane.se

Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals är Cosmedicas egna serie med cosmeceuticals produkter. Serien är framtagen och utvecklad av norska hudläkare. Många av produkterna är egen formulerade, medans andra är handplockade från utvalda laboratorier och producenter. För att alltid uppnå högsta kvalitet på alla produkter arbetar vi med olika producenter, som alla har mycket hög kompetens inom dokumenterade aktiva ingredienser. Det är väldigt viktigt för oss att de aktiva ingredienserna som vi använder oss av i våra produkter har en effekt som är dokumenterad genom forskning.  Detta för att garantera våra kunder att Elixir levererar det bästa i modern hudvård.

Vad är Cosmeceuticals
Cosmeceuticals koncept är relativt nytt område för hudvård och ordet består av de engelska orden ”cosmetics” och “pharmaceuticals”, med andra ord, en blandning av kosmetiska och farmaceutiska ingredienser. Cosmeceutical produkter har biologiska och aktiva ingredienser / aktiva ingredienserna i sådana höga koncentrationer att de har för avsikt att ge resultat och effekter upp mot samma nivå som läkemedel. På detta sätt skiljer cosmeceuticals från vanliga hudvårdsprodukter . Detta gör också höga krav på våra återförsäljare, och Elixir Cosmeceuticals säljs endast hos återförsäljare med kompetent personal som vi vet kan leverera kvalitet och kunskap som vi förväntar oss.

Boka tid

Boka tid gör du enkelt på vår bokningssida »